Verpakkingsmateriaal

Slechte ervaring. Late levering (5 dagen na bestelling) van het product dat volgens de website op voorraad was. Bij het ontvangen van het product was het verkeerde product gestuurd. Dit zou de dag na het melden hersteld worden, maar dat gebeurde pas weer 5 dagen later nadat ik weer een melding had gedaan. Daarnaast moet ik zelf opdraaien voor de kosten van het verkeerd gestuurde product.

Verschillende verzendmogelijkheden, die overigens niet goed werken, want ik kon mijn pakket niet volgen ondanks dat ik daar extra voor betaald had.

Doen wat je belooft. Zowel de levertijd die op de website staat nakomen, maar ook als er een fout gemaakt is, deze snel oplossen zonder extra kosten voor de klant. En dan ook echt doen wat er toegezegd is.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je tips!
Als we fouten maken dan willen we dit oplossen en vergoeden we natuurlijk ook de verzendkosten als je iets naar ons retour stuurt. Als dit nog niet is gebeurt, laat mij (Michael) dit weten.
In deze periode hadden we een aantal tijdelijke krachten ingezet om de drukte op te vangen. Helaas was de kwaliteit niet altijd wat je van ons zou mogen verwachten. Het spijt ons zeer dat je hier helaas 2x de dupe van bent geworden. De desbetreffende persoon hebben we helaas de wacht aan moeten zeggen. We hebben daarom nu gekozen om het verzenden door een professioneel magazijn te laten doen. Voordeel is dat je tot later kan bestellen (20:00) en de producten nu altijd netjes verpakt worden en foutjes tot een absoluut minimum beperkt worden.

Score voor Game-Outlet.nl: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: