Bestellen, website en informatie voorziening is prima. Maar ik ontving een product met een half afgekrabde amazon sticker die verpakt was in een omdoos met wat er uit zag als rommel (met onder andere een half leeg gedronken flesje mountain dew). Heel apart... Ik twijfelde daarom of het product wel nieuw was, maar dit lijkt wel het geval.
Reactie Game-Outlet.nl:
We recycelen onze materialen zo veel mogelijk. Praktisch en ook beter voor milieu. Voor nieuwe producten proberen we echter wel zo veel mogelijk nette of nieuwe dozen en opvulmateriaal te gebruiken.
Je had ook wel een zeer groot product waarvan we op dat moment geen nieuwe geschikte doos meer hadden, misschien hadden we je het dan beter van te voren kunnen melden…
Ik kan mij voorstellen dat het soms wat “gebruikt” kan voorkomen, ik zal het magazijn vragen om hier goed op te letten bij nieuwe producten.
De Mountain Dew is een extraatje aan onze klanten, een actie die eigenlijk pas later deze week ingaat dit was in elk geval een nieuwe ongeopende fles.. tenzij deze heeft gelekt in jouw pakket, dat kan ik natuurlijk niet checken.
Dit was niet wat we voor ogen hebben met onze goede bedoelingen :(