Ik had een product besteld van € 40 dat volgens de website de volgende dag geleverd zou worden. Dit bleek echter niet het geval. Toen ik naar de track & trace info keek, zag ik dat PostNL mijn pakket retour had gestuurd. Ze zouden het adres niet hebben kunnen vinden. Ik vond dit nogal vreemd, want ik had juist in het opmerkingenveld mijn telefoonnummer opgegeven met de opmerking dat de bezorger kon bellen als er vragen waren over waar het pakket geleverd moest worden.
De communicatie via de chat verliep prima. Er was begrip voor mijn probleem en er werd actief gezocht naar een oplossing.
Er valt nog wat te verbeteren in de actie en terugkoppeling na de chat. Er werd gezegd dat PostNL het pakket retour zou sturen en dat er dan een nieuwe leverpoging werd gedaan. Hierna hoorde ik eigenlijk een week niks. Toen ik nogmaals informeerde bleek het pakket nog niet geleverd. Toen was ik er eigenlijk zo klaar mee dat ik mijn bestelling heb geannuleerd en mijn geld heb teruggevraagd. Ik dacht; als ik er telkens zo achteraan moet, hoeft het voor mij niet meer.
Reactie Game-Outlet.nl:
Het was idd spijtig dat de postkoerier je adres niet kon vinden, we hebben hier een melding van gedaan bij PostNL want dit is natuurijk wel vreemd. Het telefoonnummer dat je aan ons doorgeeft is voor onze eigen administratie, dit printen we express niet op het label, om jouw Privacy te beschermen. Postbodes etc krijgen dit dus niet door.
Nadat PostNL het bij ons na iets meer dan een week retour heeft afgeleverd hebben we het aankoopbedrag retour gestort zoals je hebt aangegeven. Er kan soms een aantal dagen tussen de melding en het daadwerkelijk retour leveren zitten.
Voor gevallen dat posttransportdiensten moeite hebben met bepaalde adressen gaan we binnenkort ook weer de mogelijkheid aanbieden om het zelf op pakketpunten op te halen.