Bedrijf vraagt om een ontzettend lastig annuleringsproces, omdat het spel dat ik gekocht had al ruim 28 dagen bij PostNL ligt. Volgens de track & trace code is de bezorgdatum reeds onbekend. Game-Outlet vraagt mijn identiteit kaart en bankafschrift, maar daar voel ik mij absoluut niet prettig bij. Als ik deze gegevens niet opstuur word ik min of meer genegeerd en krijg ik (volgens mij) het aankoopbedrag niet terug. Ik begrijp dat PostNL fouten kan maken, maar om je klanten nou met dit probleem op te zadelen vind ik wat cru. Het gaat om iets minder dan €60, maar kan ik nu naar dit geld fluiten zolang ik mijn persoonsgegevens niet opstuur?
(14-11-18: Het pakket heeft langer dan 30 dagen bij PostNL gelegen en is vervolgens toch nog bij mij aangekomen. Het annuleringsproces was niet veranderd. Dus na het opsturen van reeds bekende persoonsgegevens werd mijn annulering in behandeling genomen en is mijn geld teruggeboekt. Daarom is mijn onvoldoende omgezet naar een voldoende.)
Persoonlijk contact met de eigenaar.
Het annuleringsproces was te ingewikkeld. Hier had ik niet op gerekend.
Reactie Game-Outlet.nl:
Bedankt voor je feedback, dat houd ons scherp.
Annuleren is helaas niet mogelijk als het product reeds is verstuurd, normaal gesproken wachten we eerst PostNL af. Maar omdat dit tot 30 dagen kan duren in geval van vermissing of vertraging bieden we daarom al veel eerder een oplossing aan. Om fraude te voorkomen vragen we idd om extra gegevens en extra afspraken. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en netjes afgehandeld. Bedankt voor het herzien van je review.