Peter

Heel ontgoocheld in deze website. En ik vind het jammer dat ze de fout bij Bpost leggen. Ik denk persoonlijk dat ze ook te laat verstuurd hebben. Toevallig zijn er maar 2 bestellingen in heel België te laat, wat overeenkomt met hun 98% die ze aangeven op hun website. Mooie praatjes maar ik heb 's morgen gevraagd hoe het kwam en nadien niets meer gehoord. Dan om 16 uur terug contact opgenomen en dan kwamen ze met het verhaal van Bpost en de 2 toevallige pakketten die niet geleverd zijn. Eerste en laatste keer dat ik hier bestelde.

Reactie Game-Outlet.nl:

Hallo Peter,
we begrijpen dat je baalt en zelf vinden we het ook erg spijtig dat je zending de volgende dag nog niet is geleverd.
We hebben vanochtend onze Belgische bestellingen laten controleren op leverdatum. Van 2 zendingen is op een vreemde manier geconstateerd dat ze voor maandag ingepland staan. Voor de rest is het op tijd geleverd of staat ingepland voor levering op tijd. Het is nog niet duidelijk wat er aan de hand is geweest met deze 2 zendingen naar Belgie. Ook hebben we aangegeven aan onze contactpersoon voor Bpost of ze dit niet alsnog vrijdag, danwel zaterdag kunnen leveren ipv maandag.
Omdat we nog geen bevestiging hebben gehad of dit gaat lukken hebben we je nog geen update gegeven, we hadden je wellicht via de email een voorlopige update kunnen geven dat we er druk mee bezig waren. Daarnaast hebben we je via de chat contact gehad. Houd er aub rekening mee dat op releasedagen van grote games het zeer druk is en we je soms niet direct te woord kunnen staan.
We hebben dit op tijd verstuurd, je kan dit zien door in je tracking gegevens op "details" te klikken. Onze vervoerders houden aan dat ze 98% de volgende dag leveren, dit houd dus in dat er een kleine kans is dat ze er 1 of 2 dagen langer over kunnen doen. Dit geven we ook aan bij de levertijden, zeker voor België geven we aan dat je rekening kan houden met 1 a 2 dagen levertijd.
Deze vertraging kan dus heel soms gebeuren maar is zeker geen regelmaat.
Als we iets anders of beter hadden kunnen doen hadden we dit graag gedaan om je te helpen. Je bent natuurlijk vrij om het product te retourneren binnen 14 dagen.
Michael | "eindbaas" klantenservice

Score voor Game-Outlet.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: