Dit was een geweldige reis met een geweldige groep medereizigers en een geweldenaar van een reisleider.
Ik heb begrepen dat deze Pylion reis dit jaar voort het eerst werd georganiseerd en er dus nog wat "experimenten" in het programma zitten.
De keus van het vliegveld en een lange busreis naar de eindbestemming is niet optimaal, hier voor zou nog eens goed naar alternatieven gekeken moeten worden.
De classificatie van een bergje voor de toegankelijkheid van het terrein lijkt wat optimistisch. Ik schat het terrein duidelijk zwaarder in, minder valide mensen zouden zich hierop kunnen verkijken.
Reactie Garden Tours:
Bedankt voor uw feedback en leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over de reis. We hebben gekeken naar alternatieven voor de lange reistijd van het vliegveld naar het hotel, maar helaas was dit de beste optie. Mede ook omdat we nog niet zo vroeg in het jaar op Volos kunnen vliegen vanuit Nederland. Wij begrijpen wel dat het vervelend is om lang in de bus te zitten na een lange vlucht, dus wij hadden dat beter kunnen vermelden in de reispapieren. Wij zullen de informatie over de zwaarte van de reis heroverwegen en mogelijk aanpassen in de brochure. Bedankt voor uw tips!