Anja Westra

Mooie reis maar met overvol programma. Heel vroeg weg iedere dag, geen ruimte in programma voor spontane acties en sommige botanische tuinen waren niet echt de moeite waard om ver te reizen. Hotel is geen vier sterren waard, ligt aan zeer drukke weg/boulevard en de kamers zijn erg gehorig. Programma Italië vervangen door bezoek aan San Remo te brengen...
Door het overvolle programma reis verlengen met 1 dag zodat er meer ruimte is voor ontspanning. Wisseling van grote touringcar naar kleine wel vermelden in reisbeschrijving.

Reactie Garden Tours:

Bedankt voor uw review. Veel mensen die een tuinreis boeken, willen graag veel zien en over de invulling van het programma verschilt eveneens de mening per persoon. Het is bij een groepsreis erg lastig om in te gaan op de wensen van elk individu en dus moeten wij naar compromissen zoeken. Graag willen wij u daarom wijzen op de individuele autoreizen die op onze website vermeld staan. Met deze reizen kunt u het tempo en de invulling van uw reis zelf bepalen en is dan ook zeker een tip als u wat meer vrijheid in uw reizen wenst, maar toch wilt genieten van de tuinkennis en contacten van Garden Tours.
Helaas hoorden wij pas ter plekke van de busmaatschappij dat het makkelijker was om de bepaalde tuinen met een kleinere touringcar te bezoeken. Deze spontane actie van de busmaatschappij kunnen wij als Garden Tours alleen maar waarderen, temeer ook omdat zij ervoor hebben gezorgd dat de grote touringcar met uw persoonlijke spullen veilig op hun terrein kon staan.
Wij hebben van de reisleidster en andere reizigers niets negatiefs gehoord over het hotel. We vinden het wel vervelend dat u het hotel slecht ervaren heeft. Wij zijn er echter van overtuigd dat als de reisleidster uw klachten ter plaatse had gehoord, zij haar uiterste best had gedaan om een andere kamer voor u te regelen of om een andere oplossing te vinden.
Uit uitgebreid verslag van onze ervaren reisleidster en positieve reviews van uw medereizigers bleek dat het een prima groepsreis was.

Score voor Garden Tours: 3/5
Zou u Garden Tours aanbevelen aan vrienden/kennissen? Ja
Welke reis heeft u gemaakt?: Cote d'Azur