De reis was als vanouds weer prima, maar bij de tuininformatie had wat meer aandacht voor de "Big Blue Bell watching" gepast ! Hotel Crown Plaza was echt een "massabak" met (zeer) matig eten. Hotel Portbyhan was wat rommelig. De eetzaal had een opvallend slechte akoestiek en de tafelindeling met veel losse 2 persoonstafels was vooral voor de alleen reizenden minder plezierig en in het algemeen minder bevorderlijk voor de groepssfeer. Beide hotels waren wel goed schoon. Ons inziens had de locatie van West Looe als hotelkeuze beter gekund. Wellicht faciliteert een extra hotel meer westelijk in Cornwall beduidend minder reistijd. Nu konden we nauwelijks in Looe rondkijken en wij hebben o.a. afgezien van de bootreis omdat dit circa 9 uur !! reistijd vergde (vertrek 6.30u > terug circa 21.30u en dan nog eten!) o.i. niet in verhouding staat met de verblijftijd in die tuin daar. Ook het vroegtijdig moeten boeken als het weer voor die dag nog niet bekend is, geeft reserves. Een vliegtocht voor circa 50 pond meer kan een optie zijn. Wij liepen die dag het Coastpath van Polperro terug naar Looe, ook niet makkelijk maar wel schitterend ! Overigens is Polperro een bezoek meer dan de moeite waard!
Reactie Garden Tours:
Bedankt voor uw feedback en goede tips. De kwaliteit van de hotels in Cornwall zijn inderdaad minder dan u van Garden Tours gewend bent. Omdat de prijs van de hotels in Cornwall een stuk hoger liggen, wijken we uit naar "goede hotels" in plaats van "uitstekende hotels'. Dit had echter beter gecommuniceerd kunnen worden op de website en in de brochure. De reisleidster heeft ter plaatste een klacht ingediend over het eten. Fijn dat u ondanks deze minpunten toch een leuke reis heeft gehad.