Prima bestemming en veel verschillende tuinen.
Het Hilton (alleen de eerste avond) was een chaos: onze eerste kamer bleek niet schoongemaakt en bedden waren afgehaald etc. De tweede kamer die we kregen bleek al bezet! De derde was ok. We zijn geüpgrade, dus weet niet hoe de standaardkamers zouden zijn geweest. Die van ons was prima. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar het kwam niet erg georganiseerd over.
Wat ons betreft kan de knoflookboerderij uit het programma. Aardige mensen, maar er is daar niks te zien. De proeverij bestond uit een ruimte met verschillende knoflookhoudende producten (die je daar knon kopen) in bakjes waar je dan een stokje in kon steken om te proeven. Een kort verhaal over de historie van het bedrijf toen we achter de trekker hingen, maar verder eigenlijk niks. Alle onderdelen van de lunch daar waren prima, maar als totaal niet echt geweldig. Hoeveel knoflook wil je in je lunch?
Verder was het jammer dat het programma geen gelegenheid bood om ook maar 'n uurtje in 'n dorpje of stadje rond te kijken.
Reactie Garden Tours:
Bedankt voor uw feedback! Goed om te horen dat u tijdens de reis over de schoonmaak van uw kamer geklaagd heeft en dat dit (wel met veel gedoe) uiteindelijk keurig opgelost is. Dat is één van de redenen dat onze reizen begeleid worden door een deskundige reisleider. De meeste mensen vinden de knoflookboerderij erg leuk, dus wij houden hem er graag in. Maar smaken verschillen natuurlijk. Zeker wat knoflook betreft! We hebben vaak discussies over culturele elementen in onze reizen en dat is altijd lastig, want de één wil alleen tuinen en de ander juist ook cultuur. In onze brochure en op onze website staat echter tijdens welke reizen we stadsbezoeken doen en bij Isle of Wight is dat niet het geval. We zijn blij dat u een leuke reis gemaakt heeft en veel tuinen heeft gezien. Netjes dat Hilton u uiteindelijk een upgrade heeft gegeven!