Jammer dat de programmaonderdelen in een te korte reis zijn gepropt, het had een reis van een week moeten zijn. De service in de bus (alleen toiletgebruik toegestaan bij noodgevallen en niet of weinig tijdens rijden koffie of thee beschikbaar), de rijstijl en de servicegerichtheid van de chauffeur lieten te wensen over. Op een dag bij het achteruitrijden tegen een boom, waardoor achterruit geëxplodeerd is. Ik zat op de achterbank, gelukkig geen lichamelijk letsel, reisleiding wel naar mijn toestand geïnformeerd, maar chauffeur heeft mij ook later niet, persoonlijk benaderd. Vervolgens bij het uitstappen aan het eind van de dag deur gesloten terwijl er nog 3 personen waaronder ik moesten uitstappen en mijn vriendin klem kwam te zitten tussen de deur ook weer niet meteen geïnformeerd naar haar toestand (viel gelukkig ook mee). Planning van de reisonderdelen vaak te krap, waardoor te weinig tijd voor bezoek van hoogtepunt van de reis. Kwaliteit van maaltijden , service en hygiëne ("schone" borden waar een half vergane pannenkoek nog tussen twee borden geklemd zat. borden werden zonder commentaar of excuses weggenomen). Wel prachtige locaties bezocht en prima sfeer en aan klachten werd door reisleiding wel voldoende aandacht besteed.