Het eten in het hotel is voor verbetering vatbaar. De soep was steeds op had een matige kwaliteit. Hoofdmaaltijden werden zichtbaar onaantrekkelijker, omdat iedereen bij het lopend buffet er rommelig mee omging. Pas toen een personeelslid op een dag hielp bij het opscheppen was dit punt veel beter. In de bus waren de klepjes achter op de stoelen hier en daar defect, zodat je er bijna niet gebruik van durfde te maken. De Prairietuin viel tegen en vonden we rommelig door de liefdadigheidsactie met een kilometer spijkerbroeken en de geplaatste grote cortexstalen bisons, die hier en daar vervelend het zicht op de tuin ontnamen en de aandacht afleidde waar het eigenlijk om ging: de tuin. Ook de vooraf bestelde maaltijd bij de Prairietuin viel zeer tegen (twee verpakte zachte sandwiches, zakje chips en flesje water, gewenste koffie moest je zelf nog betalen). De dag ervoor hadden we voor dezelfde prijs (10 pond) een van heerlijke maaltijd bij Merriments genoten. Overigens de tuin van Merriments viel zeer in de smaak.