Sander

Bij Geeektech een LG oplader besteld (ik citeer: 'Geeek presenteert de originele USB Lader Oplader Kabel voor LG.'), werd netjes verzonden en had hem op tijd binnen. De oplader bleek helaas een namaak Samsung (dus, geen LG) oplader te zijn, deze werd naar mijn mening veel te warm tijdens het opladen. Contact opgenomen via de e-mail en ik kreeg zelfs na 5 uur nog netjes antwoord.

Ik kreeg een nieuwe oplader toegestuurd voor niks en mocht de huidige houden.
Vandaag de nieuwe oplader mogen ontvangen en tot mijn verbazing, het lijkt precies op de vorige. De letters zijn alleen beter en er staat geen Samsung logo op!

Ik heb ook het idee dat deze een tikkeltje minder warm wordt, maar toch vind ik het erg apart allemaal. Leuk dat Geeektech de moeite heeft genomen om mij tevreden te stellen na de eerste levering, jammer dat de tweede levering niet veel goed kon maken.

Uiteindelijk ben ik nog wel tevreden met de USB kabel die ik bij de oplader heb ontvangen en de poging om mij tevreden te stellen. Helaas is daar dan ook alles mee gezegd. Nee, bij Geeektech bestel ik niet nog eens.

Score voor Geeektech.com: 2/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: