Melissa Cornelius

2 keer skull speakers gekocht voor een cadeau. Een van de speakers was al geopend en uit het plastic gehaald met de stickers beschadigd. Ander speaker wel netjes in plastic verpakking. Deze speaker moet ik als cadeau geven maar dit staat natuurlijk niet netjes uit de verpakking.
Ik heb 2 keer gebeld met Geeektech en ook via de email contact gehad. Zij denken een oplossing aan te bieden door het vervangen van het product maar pas nadat ik het product die ik al heb ontvangen heb verstuurd. DIt is echter geen oplossing voor mij aangezien ik het product al Zaterdag nodig heb als cadeau.

Als bedrijf zou je ook eens van het procedure moeten afwijken om klanten te behouden. Hier staan Geeektech.com helemaal niet voor open.

Ik heb een aantal reviews en reacties geschreven op hun Facebook pagina, hier dachten zij makkelijk van af te zijn door mij gewoon simpelweg te blokkeren.

Ik had ook op mijn eigen facebook diverse reacties gehad van mensen met dezelfde ervaring als ik. Te laat bezorgen, beschadigde producten en slechte service na aankoop.

Ik geef 1 ster omdat er gebrek is aan 0 sterren.

Ik heb gebeld met de klantenservice en zij weigeren gewoon om een nieuw speaker op te sturen.
Super teleurgesteld in Geeektech.

Geen.

Score voor Geeektech.com: 1/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: