Sabina

Ik heb 29 december een mango houten tafel besteld. Deze zou met 3 weken worden geleverd. Inmiddels is de levering al 4x uitgesteld. Gister&Vandaag heeft mij hierover pas geïnformeerd als reactie op mijn mail waar de tafel bleef. Van de week kreeg ik per mail de mededeling dat de tafel met spoedtransport kon worden bezorgd, mits ik daar de extra kosten voor zou betalen. Toen ik aangaf dat ik dit onbehoorlijk vond, gaven ze aan dat de tafel vandaag bezorgd zou worden. Gister las ik opeens een mail dat de levering voor vrijdag staat. Ik heb twee keer per mail aangegeven dat ik hiermee niet akkoord ben en de koopovereenkomst ga ontbinden wanneer ze vandaag niet zouden leveren. En, zoals verwacht: geen tafel! Het bedrijf is NIET telefonisch bereikbaar, constant staat het bandje erop met "te druk, mail ons maar".
Ik ga de koopovereenkomst beëindigen enige geld per direct terug eisen. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf!

Reactie Gister&Vandaag:

Beste Sabina, Wat jammer dat het zo is verlopen met jouw bestelling. Zou je mij een e-mail willen sturen met jouw ordernummer dan kan ik dit voor je nakijken en een oplossing voor je zoeken.

Score voor Gister&Vandaag: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee