kwaliteit van het product

Marc

Ik heb Glasconcept ervaren als een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ben altijd netjes te woord gestaan en ze bieden voor alles een oplossing. Gelet op de prijs kwaliteit verhouding is dit bedrijf natuurlijk helemaal top. Voor mijn gevoel de enige partij die ik, na lang zoeken heb gevonden, die normale prijzen voor glazen deuren hanteren. Want eerlijk gezegd is het natuurlijk gewoon maar een stuk glas.

Ik doe 95 procent van mijn aankopen via internet en ben als online marketeer wellicht net iets meer snelheid, bestelgemak en communicatie gewend. Dit zijn kleine verbeterpunten aangezien de mensen die ik heb gesproken zeer bereidwillig zijn. Ook de persoon die de deur kwam afleveren kwam zeer klantvriendelijk, open en behulpzaam over. Hij hielp zonder te twijfelen even de deur omhoog tillen. Iets waar andere bedrijven nog wat van kunnen leren.

De deur zelf is kwalitatief helemaal in orde maar helaas zat er een kleine schade op waardoor er een klein stukje niet meer mat is, dit zit precies op ooghoogte dus het is vervelend om tegenaan te kijken. Echter, voor de goede prijs ga ik niet al te moeilijk doen.

Zeer bereidwillig, meedenkend, vriendelijk/ klantgericht en zeer scherpe prijzen. Kwaliteit is verder ook prima.

Een automatisch bestelsysteem met bevestigings e-mail zal mooi zijn. Verder soms een iets snellere reactie op vragen. Verder blijken veel nieuwbouwdeuren toch andere paumelle te hebben (en hebben sommige deuren 3 scharnierpunten), deze zijn verwisselbaar en in feite gewoon hol. Hier kon ik op de site niets over vinden en het bleek vrij lastig om dit op te lossen.

Score voor Glasconcept.nl: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: Glazen opdekdeur