Het was de eerste keer dat ik hier mijn Maison Berger geur olie kocht. Ik had 4 grote flessen en 1 kleine. Er was een speciale plaats waar je opmerkingen kon plaatsen. Ik had verzocht om er 2 tasjes bij te leveren aangezien ik het cadeau ging geven. Ik had uit de website al opgemaakt dat het ook om een fysieke winkel ging. Dus dan lijkt het me sterk dat er geen tasjes waren. Bij de winkel waar ik normaal altijd mijn geur olie haal, zit het altijd leuk verpakt in een tasje van Maison Berger. Dat doet toch even leuker aan als je het cadeau geeft. Op mijn verzoek is totaal niet in gegaan. Zelfs geen vermelding dat het niet gelukt was ( om welke reden dan ook ). Het lijkt er op dat ze de opmerkingen dus totaal niet lezen, of bewust negeren. In ieder geval erg jammer want nu zijn ze aan mij in ieder geval een klant kwijt. Had juist gehoopt dat ik een fijne webwinkel had gevonden, zodat ik mijn spulletjes makkelijk online kon bestellen. Mede ook omdat er veel van de kookspullen zijn waar ik graag mee werk. De producten zijn " my favorite classics ", maar de classy, old school service die je daarbij verwacht ontbrak. Erg jammer dus.
Reactie Gloudemans Koken & Kado:
Beste M. Ziengs,
Bedankt voor uw review. Normaal gesproken zouden wij uiteraard de tasjes ook mee kunnen leveren. Sterker nog wij zouden de flessen ook mooi inpakken in kadopapier. Ik ben bang dat mijn collega door de drukke periode de opmerking niet gezien heeft (dit kom niet op de pakbon te staan). Wat wellicht ook een verbeterpuntje aan onze kant is. Hopelijk mogen wij u toch een volgende keer beter van dienst zijn.
Team Gloudemans koken en kado