Snelle levering van de juiste container, ophalen ook snel en goed. Echter in contract staat zeer onduidelijk dat prijzen ged 4 weken sta tijd zijn. Container heeft 7 weken gestaan. Een aantal weken na het ophalen wordt ik gebeld waarom ik de aanvullende factuur niet betaald heb (de factuur in kwestie nooit ontvangen).
Terwijl de dame van de klantenservice mij belt stuurt ze een nieuwe mail, die wederom mijn inbox niet bereikt. We komen overeen dat ze een factuur per post zal sturen. Opnieuw twee weken later een telefoontje (nog steeds geen factuur binnen gehad) waarom ik niet betaald heb, anders moet er een incassobureau komen.. voor een factuur die ze nog niet per post heeft gestuurd.
Conclusie: snelle levering, maar zeer slechte service en kleine letters als de container langer staat. Om deze redenen zou ik hier niet nogmaals bestellen
Reactie Containerservice:
Helaas twee keer factuur per mail verzonden naar het emailadres zoals de klant zelf aangeeft in de bestelling, maar deze klant heeft deze niet ontvangen. Vorige week per post verstuurd maar helaas daar nog geen betaling van mogen ontvangen. Er staat duidelijk in de spelregels vermeld dat de container 4 weken huurvrij mag blijven staan. En dat daarna een bedrag van € 12,10 per week zal worden berekend. De Klant geeft zelf in de bestelling aan akkoord te gaan met deze spelregels.