Aankoop via website was geen probleem, maar het artikel werd vermeld als op voorraad en dat was dus niet zo. Paar dagen later mil dat een vertraagd was.
Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?
Wel gemeld dat het artikel later zou komen.
Reactie Golf123:
Beste Anonymous,
Dank voor uw beoordeling over de dienstverlening van Golf123. Wij hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten en zijn elke dag kritisch wat we kunnen verbeteren. Het klopt inderdaad dat uw bestelling niet de volgende dag is geleverd. Wij hebben getracht om u direct op de hoogte te stellen van de vertraging en u de mogelijkheid te bieden om de bestelling kosteloos te annuleren als de vertraging te lang voor u zou duren. Echter heeft u aangegeven hierop te willen wachten en hebben wij inmiddels de bestelling van de Silverline standbag bij je geleverd. We zien ook in de review dat u voornamelijk zeer ontevreden bent over de levering van DHL. Wij hebben deze klacht ook doorgestuurd naar onze account manager van DHL en zullen gepaste stappen ondernemen om de service van onze logistiek partner te verbeteren. Desalniettemin willen wij u bedanken voor uw beoordeling en kritische blik en hopen we dat u veel golfplezier heeft van de Silverline standbag! Met sportieve groet, RB ^ Golf123