Golf123

kees

Geen spullen ontvangen geen communicatie wanneer de bestelling geleverd wordt. inmiddels een aantal weken onderweg.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

bestellen

Reactie Golf123:

Beste Kees,
Hartelijk dank voor uw feedback over uw ervaring bij Golf123.nl. Wij waarderen uw feedback enorm en kunnen op deze manier onze service en dienstverlening in de toekomst verder verbeteren.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van Golf123.
Helaas klopt het dat door de wereldwijde Corona pandemie de toelevering van onze leveranciers helaas in enkele gevallen met wat vertraging verloopt. De artikelen die online stonden op het moment van bestellen, zouden diezelfde dag bij ons binnen komen. Helaas bleek dat deze artikelen toch enkele dagen later in de week pas geleverd werden. Het spijt ons dat we onze beloftes hierin niet waar hebben kunnen maken. We zullen ook zorgen dat hier verbetering in gaan komen voor u als klanten!
Nogmaals dank voor uw beoordeling en desalniettemin wens ik u veel (golf)plezier met uw bestelling en zien we u graag snel terug in onze golfshop!
Prettige dag en sportieve groeten,
RB ^ Golf123.nl

Score voor Golf123: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee