Ik heb op 1 December een halterbank en een roeitrainer besteld bij deze club en daar gaat het e.e.a. bij mis. De beide apparaten zijn geleverd na een paar dagen, hetgeen ook verwacht werd, dus daarin geen probleem. Het wordt pas een probleem als er een defect is. dat bleek in dit geval de roeitrainer. Deze werd onacceptabel beschadigd afgeleverd en moet dus geruild en geretourneerd worden. Doordat de klantenservice beweert het heel druk te hebben duurt dit veel te lang....Uiteindelijk 12 december een retour label ontvangen en de roeitrainer teruggestuurd. Daarna begon het grote wachten om uiteindelijk op 19 januari, ruim een MAAND later, een vervangend apparaat te ontvangen waar één of andere sneue magazijnmedewerker een heftruckvork doorheen heeft gestoken en dit apparaat nog erger wist te beschadigen dan de eerste die ik ontving. Dit pakket had NOOIT afgeleverd mogen worden. Klantenservice maar gevraagd mijn geld te retourneren aangezien ik het vertrouwen op een onbeschadigd apparaat wel kwijt ben en me verschrikkelijk irriteer aan de ontzettend trage klantenservice.