Yassin

Dit is zonder meer de slechtste webshop ervaring die ooit heb gehad!

Ik heb twee fitness apparaten gekocht die nu al bijna een maand lang in mijn woonkamer staan en die totaal onbruikbaar zijn! Één product werd zonder bevestigingsmatrialen (schroeven, boutjes, moeren etc) geleverd en het andere product werd geleverd met een kapotte montage plaat.

Ik heb na ontvangst van de producten meteen de volgende dag gemaild en foto's gestuurd. Ik kreeg twee weken geleden een email van GorillaSports dat de materialen verzonden waren en dat ik zo snel mogelijk een track and trace code zou krijgen, maar tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen! Maar het meest schandalige is dat GorillaSports niet meer reageert op mijn e-mails! Zo ga je toch niet met je klanten om! Ik zie graag dat GorillaSports dit zo snel mogelijk oplost anders ben ik geneigd om juridische stappen te nemen, want dit is in feite pure oplichting!

Reactie GorillaSports:

Geachte heer/mevrouw,
Dank voor uw bericht. Het is heel vervelend dat uw artikelen deze gebreken bevatten. We snappen alleen de radiostilte waar u het over heeft niet. We hebben de mailwisseling er nog eens bij gepakt en hebben op elk bericht dat u stuurde gereageerd en u op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zijn er enkele mails in uw spam box terecht gekomen misschien.
U heeft de track & trace in uw mailbox ontvangen en zal uw pakket binnen enkele dagen ontvangen.
GS

Score voor GorillaSports: 1/5
Zou je ons aanbevelen bij anderen? Nee
Professionele kuitentrainer, Rugtrainer