Stickers besteld. Snele levertijd en lage kosten.
Wel jamer dat: telefoonisch onberijkbaar, ontwerp iets tegenvald en er onnodig verzend kosten wordt gerekend!
Levertijd was echt super!
Telefoonisch onberijkbaar.
Het ontwerp op de sticker had ik groter verwacht, er vald een rand omheen, deze informatie mis ik op de website.
Op verzend kosten had bespaard kunnen worden, jammer en raar dat je een stappeltje stickers in een grote doos krijgt terwijl die eigenlijk ook met de brievenbuspost had mee gekunt.
Reactie Goud PrintCenter:
Beste Stefan,
Bedankt voor jouw reactie. Telefonisch onbereikbaar, officieel zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Wij hebben recent wat problemen gehad met onze verbinding en het zou kunnen dat jij precies in die periode contact met ons gezocht hebt.
Wat het formaat van de sticker betreft, het door jou bestelde formaat en het door jou aangeleverde bestand kwam niet overeen. Vandaar uit hebben wij de vrijheid genomen om het aan te passen.
Verzenden zou in jouw geval ook met briefpost kunnen, alleen is onze ervaring dat briefpost minder betrouwbaar is, maar is ook niet door ons te traceren. Om deze reden kiezen wij altijd voor verzending d.m.v. een pakketje.
Alexander Bot
Drukkerij 123