Vereniging VOKS

Zeer snelle service en prima kwaliteit van het drukwerk. Ook prettig dat je bij kleine vragen direct iemand aan de lijn hebt die alles goed en efficiënt coördineert.
Daarnaast zijn de tarieven zeer scherp. Bij mijn vorige drukker was ik aanzienlijk duurder uit, duurde de levering soms twee weken, terwijl het kwalitatief niet verschilt. De levering bij drukkerij123 is soms al na enkele dagen!

Snel, betaalbaar, goede drukkwaliteit

De internetsite GoudPrint, Drukkerij123 en Drukkerij Verloop betreft hetzelfde bedrijf. Dit is soms wat verwarrend... bij wie moet ik nu zijn?

Reactie Goud PrintCenter:

Beste Leo Schreuders,
Wij kunnen ons voorstellen dat het soms onduidelijk is waar u moet zijn.
In het kort komt het hier op neer, Drukkerij123 is onze website, speciaal voor het snelle, kleine eenvoudige werk. Goud PrintCenter is de onderliggende partij, dat wat u bij Drukkerij123 niet direct kunt vinden, door dat oplage te groot is of omdat het geen standaard product is wordt geleverd door Goud PrintCenter. Wanneer het drukwerk voor ons te groot is en het prijstechnisch voordeliger wordt om te drukken kom je terecht bij Drukkerij Verloop ons moederbedrijf.
met vriendelijke groet,
Alexander Bot

Score voor Goud PrintCenter: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Periodiek verenigingsblad