GP Groot

Jeroen De Graaff

Top service!

Uw beoordeling:

Ik had grind besteld, van x hoeveelheid en direct daarna netjes bevestiging gekregen.
Volgende dag zag ik pas dat ook ophoogzand tot de leveringsmogelijkheden bestond en na een telefoontje kon dit bijgevoegd worden bij de eerdere bestelling waardoor ik mezelf extra leveringskosten bespaarde.
Keurig geholpen door de dame aan de andere kant vd lijn en kon via een apart aangemaakte betalingslink het extra bedrag afrekenen.
Heel blij mee!
De chauffeur was ook zeer meedenkend over de uiteindelijke landingsplek van alle materialen, dus met alles was ik heel blij!!

Reactie GP Groot:

Beste meneer de Graaf, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Het is geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service, van de snelle orderbevestiging tot het meedenken met uw wensen bij het toevoegen van ophoogzand aan uw bestelling. We zijn blij dat we u extra leveringskosten hebben kunnen besparen en dat u prettig bent geholpen door onze klantenservice. Het doet ons ook goed om te horen dat onze chauffeur meedenkend was over de ideale plek voor de levering van de materialen. We streven er altijd naar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat dit bij u het geval was. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Score voor GP Groot: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: