Prima container
Uw beoordeling:
tijdstip van afleveren tussen 07 en 17 uur is wel wat ruim. Je hebt geen idee wanneer je en eventueel ingeschakelde hulp kan beginnen. Het vrijhouden van een parkeerplek voor de deur voor die hele periode is niet eenvoudig
Reactie GP Groot:
Beste meneer de Jong, Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het ruime tijdsbestek van 07:00 tot 17:00 uur voor de aflevering soms lastig kan zijn, vooral als u hulp heeft ingeschakeld en een parkeerplek moet vrijhouden. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en uw opmerking helpt ons hierbij. We zullen uw feedback intern bespreken om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken. Mocht u nog andere suggesties of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor verbeteringen en denken graag met u mee. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn, met een nog betere ervaring.