Super klantenservice, snel en vriendelijk en behulpzaam
Uw beoordeling:
Wij zijn super blij met GP Groot, we zitten in een lange verbouwing en hebben al meerdere bakwisselingen gehad. Bij vragen hebben we via mail en telefoon altijd direct hulp gekregen. Zelfs voor een container die volgens de buren een paar centimeter te ver op de weg stond zijn ze teruggekomen om ons te helpen en weer recht te zetten. Tot zo ver erg blij! Voor het inplannen van de bak zou ik adviseren wel ruim van te voren een datum te kiezen, ze hebben het vaak erg druk waardoor de dag van gewenste wisseling niet altijd meer beschikbaar was
Reactie GP Groot:
Beste Robbert en Syl,
Bedankt voor jullie uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service tijdens jullie lange verbouwing en dat we jullie goed van dienst konden zijn, zelfs bij de kleinste details zoals het rechtzetten van de container. We streven ernaar om altijd snel en efficiënt te helpen, zowel via mail als telefonisch. Bedankt ook voor uw begrip en advies met betrekking tot het tijdig inplannen van bakwisselingen. We zullen ons best doen om dit in de toekomst zo soepel mogelijk te laten verlopen. We staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder bij de rest van uw verbouwing!