Onlangs is de nieuwe Grando badkamer bij ons thuis geplaatst. De service en klantgerichtheid bij Grando Heerhugowaard was goed. Ook de offerte prijs sprak ons aan (dit verschillende nogal in de branche) is de keuze op Grando uitgekomen. Levertijd en start datum plaatsen, waren ook goed op tijd. Het plaatsen heeft vier weken geduurd, dit ivm het drogen van het stucwerk. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer echter hadden wij wel een hoger afwerkingsniveau verwacht. Tegelwerk is in bepaalde hoeken niet altijd precies op maat, dit is weg proberen te werken met een verbreede kit rand. Jammer. Ook laten wij het stucwerk overnieuw doen door een erkend stukadoor. (Deze kosten zijn overigens wel van de factuur afgehaald) toch balen we hier behoorlijk van, extra werk en alles moet weer van de wand af. Verder zijn wij tevreden en raadde wij iedereen Grando keukens/badkamer Herhugowaard aan.