Heb mijn contract met Greenchoice verlengd, vnl om het groene karakter. Heb echter sterk getwijfeld, want als je eenmaal klant bent bij een energiemij. Dan wordt je slechter behandeld qua prijs dan nieuwe klanten. De energiemijen doen er alles aan om je binnen te halen qua prijs e.d. Ben je eenmaal klant en je wilt gewoon verlengen dan is dat allemaal weg. Blijkbaar willen ze je niet persé houden als klant, want ze laten je gemakkelijk overstappen naar een andere die je ook wel binnen willen halen, maar als je wilt verlengen is dat allemaal weer weg. Heel vreemd allemaal, veel moeite doen qua prijs en reclame om je binnen te halen. Maaaaar als je niet verlengd, ben je wel een klant kwijt, die je dan gaat vervangen door een nieuwe klant die weer wordt verlekkert met lage prijzen e.d. Idioot systeem is dit toch. Je wordt qua prijs eigenlijk gedwongen om elk jaar te switchen. Wie verzint dit toch allemaal.