Goede verhouding tussen prijs en duurzaamheid.

Slecht klantcontact: bij het afsluiten van een 2e contract (ik heb tussentijds een andere leverancier gehad) kon ik met mijn e-mailadres niet onder het nieuwe klantnummer een account aanmaken om meterstanden door te geven etc. Dit heeft werkelijk maanden geduurd voor het was opgelost en ik bleef herinneringen ontvangen om de meterstanden te sturen.

Daarnaast krijg ik op andere vragen vraag algemene gestandaardiseerde antwoorden. Het lijkt soms of ik met een chatbox praat in plaats van met een medewerker met verstand van zaken.

Reactie Greenchoice:

Beste Jim,
Wij vinden het jammer om te lezen dat onze service niet naar tevredenheid is geweest. Het aanmaken van inloggegevens heeft onnodig lang geduurd, lees ik. Wanneer dit aan het begin van dit jaar speelde, kan ik me voorstellen hoe het is gegaan. We hebben toen een aantal maanden erg achter gelopen met de beantwoording van de e-mails.
Daar is op dit moment geen sprake meer van. Het verbaast me mede daarom dat je antwoorden krijgt die je vragen niet beantwoorden. Omdat ik niet weet waar je precies op doelt, is het denk ik handig als je ons hierover belt. Dan kan een collega kijken op welke punten onze antwoorden onvoldoende waren en je alsnog de gevraagde informatie geven. Wij zijn te bereiken op het nummer 010 478 23 26.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Score voor Greenchoice: 2.5/5
Zou u Greenchoice aanbevelen bij uw vrienden, familie of kennissen? Nee