Richard

Ervaring met GC is goed, alleen wel slechte ervaring met de Sales Calls eind 2019 waarbij ik onder druk gezet werd om snel het contract te vernieuwen tegen een tarief dat iets van 10 euro per maand HOGER lag dan mijn huidige tarief. Er werd alleen niet bij gezegd dat de tarieven vanaf 1 jan naar beneden gingen, daar kwam ik achter toen ik zelf op onderzoek uitging. Afgelopen week heb ik zelf het contract verlengd via jullie website en nu betaal ik bijna 10 Euro MINDER dan mijn huidige tarief. Slechte zaak! En dit doet het beeld dat ik heb van GC zeker geen goed.

Reactie Greenchoice:

Beste Richard,
Allereerst: hartelijk dank voor je verlenging! Wat betreft die lagere tarieven: ik heb je dossier er niet bij, maar ik vermoed dat dit komt, doordat je alleen stroom van ons afneemt (of misschien een beetje gas ernaast). In dat geval merk je dat de teruggave van energiebelasting op stroom dit jaar maar liefst €216 hoger is dan vorig jaar. Je bent hierdoor voor stroom sinds 1 januari een stuk goedkoper uit. Maar de verlaging geldt voor iedereen, of iemand nu voor of na 1 januari zijn contract verlengd: iedereen krijgt vanaf 1 januari de hogere teruggave gerekend.
Dit betekent overigens niet dat het goed is dat mijn collega je onder druk heeft gezet. Excuses hiervoor.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Score voor Greenchoice: 2.5/5
Zou u Greenchoice aanbevelen bij uw vrienden, familie of kennissen? Ja