In februari een offerte getekend voor de installatie van 10 zonnepanelen en nu in mei nog steeds niets geleverd. De communicatie gaat per mail en foto’s, 3 keer dezelfde vraag om foto’s, na 2 maanden pas aangeven dat je een hoofdschakelaar moet aanbrengen, met foto aangetoond dat deze geïnstalleerd was, wordt niet gelooft, rekening van de installatie opgestuurd, weer een verzoek om foto’s, wordt 2 keer niet teruggebeld, steeds beloofd de volgende dag, weer niet. Één bezoekje zou alles oplossen, neen alles gaat per mail, met steeds wisselende medewerkers.,Uiteindelijk vandaag een ultimatum gesteld, ik wil nu een datum van installatie hebben. We zijn drie zonnige maanden verder en hebben nog niets.....bij mijn buren zijn binnen2 weken de zonnepanelen geleverd en geïnstalleerd. Als ik alles geweten had was ik er nooit aan begonnen om in zee te gaan met Greenchoice.
Reactie Greenchoice:
Beste J. Olijve,
Er zijn bij u inderdaad verschillende dingen niet goed gegaan. Onze excuses hiervoor. Wij leren hier ook van. Ik heb begrepen dat de zonnepanelen uiteindelijk naar tevredenheid geplaatst zijn. Voor vragen en opmerkingen over de panelen blijven we bereikbaar.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice