Martijn

Klantenservice is prima, maar het opdreunen van de voorwaarden die gaan gelden heeft absoluut geen meerwaarde. Na 10 seconden ben je afgehaakt en komen de tarieven niet meer binnen. Als het bedoeld is om een ‘bevestiging’ te krijgen vraag ik mij af of mensen daadwerkelijk weten wat ze ‘bevestigen’ en of dit wel een ‘vrijwillige’ bevestiging is. Maak dit veel duidelijker (bijv. Vergelijking met vorige tarieven die al golden op een contract, wat gaat het meer kosten voor een klant, of minder, enz)

Reactie Greenchoice:

Beste Martijn,
Ik kan me helemaal voorstellen dat je het 'opdreunen' van de voorwaarden niet als nuttig ervaart. Helaas is hier niet aan te ontkomen. De wet schrijft voor dat alle onderdelen van het contract voor je akkoord geeft met jou besproken moeten zijn. Het idee erachter is de bescherming van jou als consument. Bij nieuwe aanmeldingen werken we inmiddels trouwens met een e-mail die mensen tijdens het bespreken van de voorwaarden kunnen meelezen. Dit vanuit de wens om het bespreken van de voorwaarden nuttiger te laten zijn.
We kunnen je desgevraagd trouwens ook vertellen wat het verschil is met de tarieven die je eerder had. Je kunt ons bellen(010 747 02 22), mailen (vragen@greenchoice.nl) of een app sturen (010 478 23 26). Als we deze vergelijking standaard telefonisch zouden bespreken, wordt het verhaal nóg langer met nog meer tarieven. Het is een afweging van verschillende belangen.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Score voor Greenchoice: 3/5
Zou u Greenchoice aanbevelen bij uw vrienden, familie of kennissen? Ja