heer Melker

Helaas niet zo best. Men werkt langs elkaar heen, weet geen totaalbedrag per eenheid te melden, ook niet na aandringen! Zegt een betere aanbieding te hebben als mijn vorige contract. Maar is absoluut niet waar! Geen uniforme prijzen, zijn op elke site verschillend. Ik heb toch 9-7-2020, via jullie site, mijn contract verlengd, vergevingsgezind als ik ben. Tot mijn verbazing word ik 23-7-2020 gebeld of ik mijn contract wil verlengen met een betere aanbieding wat weer niet klopt!

Reactie Greenchoice:

Beste heer Melker,
Wat jij hebt meegemaakt, geeft inderdaad niet zo'n beste indruk, dat begrijp ik. Dan zijn we extra dankbaar dat je toch hebt verlengd! Maar je verdient natuurlijk ook een goed antwoord op je vragen. Als het gaat om onze contracten en tarieven, hebben we een speciaal telefoonnummer: 010 747 02 22. Uiteraard zou iedereen bij ons je antwoord moeten kunnen geven op je vragen, eventueel na iets op te zoeken, maar ik durf je wel te garanderen dat de collega's die je via het genoemde nummer te spreken krijgt al je vragen zullen kunnen beantwoorden.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Score voor Greenchoice: 1/5
Zou u Greenchoice aanbevelen bij uw vrienden, familie of kennissen? Nee