Goede voorlichting, niet de goedkoopste, alleen jammer dat de teruglevering vergoeding interessant is tot 2000 kwh , daarna de kostprijs. Gasprijs niet helemaal concurerent 2 cent duurder als de rest.
Reactie Greenchoice:
Beste Gert,
Dank voor je feedback! We zetten bij Greenchoice in de eerste plaats in op duurzaamheid en ook het bieden van goede service. Fijn om te lezen dat je dat waardeert. Het bieden van de laagste prijs is bij ons geen doel op zich. Want als dat ten koste gaat van investeringen in duurzaamheid (en dat is vaak het geval), dan wint op de lange termijn niemand daar iets mee.
Een voorbeeld van investeren in onze duurzaamheid is onze hoge terugleververgoeding. Die vergoeding geldt inderdaad tot een overproductie van 2000 kWh, maar is daarmee nog altijd hoger dan die van vrijwel alle andere energieleveranciers.
We hebben verder meerdere gastarieven, afhankelijk van hoe lang je het tarief vastzet. Er zullen ongetwijfeld aanbiedingen met een lagere gasprijs beschikbaar zijn, maar dat we standaard twee cent duurder dan andere leveranciers zijn, klopt niet. Zo kost een kuub gas bij een contract voor drie jaar bij Essent momenteel 0,2288 per kuub, terwijl dit bij ons 0,1918 per kuub is. We hechten eraan dit te vermelden, omdat we merken dat nog altijd vaak het misverstand leeft dat een groene energieleverancier per definitie duurder is dan een grijze (of deels groene) energieleverancier. Ook voor de prijs zit je bij ons dus goed :-).
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice