WAARDELOZE SERVICE EN VOLLEDIG GENEGEERD
Op 23-11-2020 heb ik een contract afgesloten bij Greenchoice. Ik werd gebeld door Greenchoice met een aanbod voor een energiecontract. Ik vertelde dat ik bij OXXIO een contract had en dat ik net, een week eerder, een nieuw contract was aangegaan bij Eneco. Er werd verteld door medewerker Sam dat dat geen probleem was en dat mijn nieuwe contract voordeliger was. Ik vroeg expliciet of Greenchoice beide opzeggingen zou regelen, dat werd bevestigd, daarbij werd ook verteld dat de opzegboete(s!) vergoed werden. Ik ging akkoord met het aanbod en alles zou geregeld worden, ik hoefde niets meer te doen. Dat was prettig want ik wilde geen ‘gezeur’. Echter zijn er vanaf dat moment alleen maar MISCOMMUNICATIES geweest, veel ONBEGRIP en GEZEUR. Mijn klacht wordt volledige GENEGEERD, NIEMAND BELT TERUG. Als ik bel; weet steeds niemand waar het over gaat.
Tot mijn verbazing kreeg ik namelijk alsnog een contract bij Eneco want Greenchoice had dit niet opgezegd. Na gebeld te hebben bleek dat ik dat zelf had moeten doen, maar mijn opzegtermijn was al verlopen bij Eneco. Boete werd niet vergoed. Na verschillende malen gebeld te hebben werd ik niet verder geholpen, niet teruggebeld ondanks toezeggingen. Niemand wist waar mijn zaak over ging. Weer gebeld, maar ik moest maar een mail sturen. Geen reactie gehad. Greenchoice startte alsnog het contract, dus ik moest die boete maar betalen. Wederom gebeld, weer niet geholpen, wederom een klachtenmail sturen, waar niet op gereageerd werd. Wederom gebeld, klachtenmail was kwijt en niet ontvangen. Daarna bleek de mail wel ontvangen, maar lag bij een medewerker die op VAKANTIE(?) was. Drie weken geleden wederom gebeld, waarna ik gebeld zou worden (WEER NIET GEBEURD), twee weken geleden mail gehad dat het langer duurde, vorige week zelfde email, deze week NIETS MEER GEHOORD. Niet gebeld, niet geholpen, klachtenafdeling niet bereikbaar, want ik had al reactie gehad…. NU meer dan 9 weken verder NOG GEEN STAP VERDER. Geen enkele keer gebeld, GEEN OPLOSSING en NIETS MEER GEHOORD. Ik heb met redelijk wat bedrijven te maken gehad MAAR ZELDEN ZO SLECHT GEHOLPEN ALS HIER, TOTAAL WAARDELOOS.
Reactie Greenchoice:
Beste Pim Kievit,
Dit hebben we inderdaad niet goed opgelost, onze excuses daarvoor. We zijn ermee bezig om dit alsnog snel tot een goed einde te brengen.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice