Ik ben erg teleurgesteld in hoe mijn klacht is afgehandeld bij Greenchoice.
Ik ben een jaar bij Greenchoice geweest en de stroom die ik opwek van mijn zonnepanelen is niet over het hele jaar met elkaar verrekend. Hierdoor ben ik door Greenchoice benadeeld en ze willen dit niet terugdraaien. Ik heb een jaarrekening gekregen over 11 maanden en een eindafrekening over de laatste maand. Door zo te handelen krijg je twee periodes die apart van elkaar wordt gesaldeerd. De laatste maand viel in de maand december, een maand waarin de zon het minst schijnt en ik dus het volle pond moet betalen over de elektra van die maand. Terwijl ik in de jaarafrekening een overschot van 1150 kWh heb.
Het valt me zwaar tegen van een energieleverancier die groene energie zo belangrijk vindt, maar klanten die een bijdrage leveren aan hun groene imago zo in de kou laat staan.
Reactie Greenchoice:
Beste Teeuwen/Jongbloed,
Ik kan me voorstellen dat je graag je verbruikte stroom in december wilt salderen met de in de rest van het jaar opgewekte energie. Normaal gesproken zouden we dat ook doen. Dit doet mij vermoeden dat er in jouw geval een speciale reden is waarom dit niet is gebeurd. Heb je hier geen uitleg over gekregen? Zo niet, stuur dan even een bericht naar webcare@greenchoice.nl. Dan kunnen we kijken waarom hiervoor gekozen is en of dit mogelijk ook anders kan.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice