Al 16 jaar lid van dit clubje Altijd netjes betaald met een automatische incasso. Echter wordt deze incasso door Greenchoiche sinds eind september (Jaja sinds stijging energieprijzen) niet meer uitgevoerd en krijg ik steeds betalingsherinneringen
Het lijkt erop dat greenchoice het erop aan wil sturen dat ik contractbreuk doe en op deze manier van het contract(loopt tot 2024) af wil komen.
Ook contact geprobeerd maar niet bereikbaar.
Zeggen dat ik contact moet opnemen via Whatsapp e.d.
Echter GREENCHOICE kijk je eigen administratie administratie eens na voordat je je vaste klanten betalingsherinneringen gaat sturen
WEL HEEL ERG SLORDIG
ik heb ook al enige kennissen aan greenchoice geholpen , maar op deze manier krijg ik er wel spijt van
Reactie Greenchoice:
Beste Hans,
Hartelijk dank dat je al zo lang klant van ons bent. Vervelend dat de betalingen de afgelopen maanden ineens problemen opleveren. Wat de oorzaak ook is, we kunnen je in ieder geval verzekeren dat hier geen boze opzet in het spel is. Om te kunnen zeggen wat er wel aan de hand is en op basis daarvan een oplossing te kunnen bieden, moeten we wel even je gegevens erbij hebben. Vandaar het verzoek om via Whatsapp contact op te nemen. Daarop zijn we zeker bereikbaar. Eventueel kun je ons ook bellen op 010 478 23 26, maar de wachttijden zijn momenteel vaak lang, in verband met grote drukte.
We hopen dit snel met jou op te kunnen lossen.
Hartelijke groet,
Bob van Greenchoice