heer Hebers

Ik was altijd tevreden, maar ik vind dat ik m.b.t. de contractverlenging belazerd ben. Ik had meer bedenktijd nodig, omdat jullie een "inclusief gas" aanbieding deden, terwijl we geen gasaansluiting hebben.

Ondertussen is het 1e aanbod, vermoedelijke vanwege de huidige marktontwikkelingen, gewijzigd en kan ik alleen nog maar voor 1 jaar verlenging kiezen. In het begin had ik ook de optie voor 3 jaar. Dat dit ondertussen is gewijzigd, terwijl het aanbod er al was, vind ik uitermate teleurstellend en voor mij reden om jullie niet aan te bevelen bij anderen. Vaste klanten moet je belonen en niet bedonderen.

Reactie Greenchoice:

'Beste heer Hebers,
Wij stellen onze aanbiedingen altijd bij op basis van de prijzen waarvoor we energie moeten inkopen. Die stijgingen zijn de laatste tijd extreem hard gegaan. Omdat in uw eerdere voorstel ten onrechte gas werd vermeld, willen in uw geval echter een uitzondering maken, zodat u alsnog voor het driejaarsaanbod kunt kiezen. U kunt hierover contact opnemen via samengroen@greenchoice.nl of telefonisch via 010 747 02 22. Verwijs dan naar onze reactie op uw recensie.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Score voor Greenchoice: 2/5
Zou u Greenchoice aanbevelen bij uw vrienden, familie of kennissen? Nee