Frans Verheuvel

Wij zijn voor groene stroom daarvoor hebben we gekozen voor Greenchoice. Een opmerking willen wij wel maken en dat is het spaarsysteem van punten die je elke keer weer krijg. Daar heb je helemaal niks aan geef bijvoorbeeld een korting voor een x aantal punten of geef er windvangers voor. Die producten zijn mega duur en ook verkrijgbaar in winkels en daar zijn ze nog goedkoper ook zonder bijbetalen van punten.

Reactie Greenchoice:

Beste Frans,
Goed om te lezen dat je groene stroom belangrijk vindt en daaorm voor ons gekozen hebt. Jammer wel dat je ons puntensysteem niet erg waardeert. Korting op tarieven geven we al regelmatig via onze vaste tarieven. Maar de focus op lage prijzen in de energiemarkt zit verduurzaming in de weg. Met ons spaarprogramma Samen Greenchoice bewandelen we daarom een andere weg. We bieden producten en ervaringen aan die passen in een duurzame levensstijl en steunen daarmee ook duurzame ondernemers. Zo nu en dan bieden we trouwens ook Windvangers aan, dus houdt onze nieuwsbrieven in de gaten.
Wanneer producten ergens anders goedkoper zijn dan in onze winkel, komt dat waarschijnlijk doordat op andere websites bedragen exclusief verzendkosten worden genoemd. Mocht je een voorbeeld hebben waarvoor dit niet opgaat, dan kun je dat doorgeven via samengreenchoice@greenchoice.nl. Dan passen we de prijs aan.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Score voor Greenchoice: 3/5
Zou u Greenchoice aanbevelen bij uw vrienden, familie of kennissen? Ja