mevrouw

Er is geen mogelijkheid om e-mail (schriftelijke) communicatie te gebruiken. Daarom heb ik voor WhatsApp-communicatie gekozen.
Eerst kwam de boodschap dat het nog wat duurt. Een dag later de boodschap dat het nu (naar 24 uur) helaas niet meer mogelijk om te antwoorden. Als kant voel ik me voor gek gehouden.

Oog vroegere telefonisch contact was niet tevredenstellend. De medewerkers luisteren niet goed naar was er aan de hand is en kunnen wenig bijdragen voor een oplossing. Zijn ze niet goed opgeleid?
Alles in allem - geen goede kwaliteit van klantensevice.

Reactie Greenchoice:

Excuses dat de kwaliteit van onze service in uw geval onder de maat was. Wat betreft Whatsapp: Facebook (de eigenaar van Whatsapp) heeft het voor zakelijke accounts zo ingesteld dat een bericht na 24 uur dichtgezet wordt. Vanwege de grote drukte halen we het momenteel niet altijd om binnen 24 uur te antwoorden. Vandaar dat we vlak voor die 24 uur verstreken zijn een automatisch bericht sturen met de vraag nogmaals een bericht te sturen. Wat u daarin zet, maakt niet uit. Alleen 'Ja' is al genoeg. Als u ons uw bericht nogmaals stuurt, doen wij graag een poging om een beter antwoord te geven dan het blijkbaar onbevredigende eerdere antwoord.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Score voor Greenchoice: 1.5/5
Zou u Greenchoice aanbevelen bij uw vrienden, familie of kennissen? Nee