Dekker-Rook

Goed. Snelle servies.
Alleen een min punt, ik belde voor een vraag wanneer een product weer leverbaar is. Dit ging om een RvS beker. Medewerkster aan de telefoon gaf aan dat dit zeker nog wel 3/4 weken zal duren voordat deze weer voorradig is in de webshop.
En de volgende dag kreeg ik een mail (omdat ik dit op de site had aangeven) dat het product weer te bestellen is.
En ik de vorige dag mijn bestelling had gedaan (deze kwam gelijk de volgede dag binnen) en een andere beker gekozen omdat we deze week met vakantie gaan en graag een beker mee wilde. En anders wel gewacht op de versie die ik graag wilde maar er nog lang niet zou zijn maar toch de volgende dag was.

Reactie Greenjump.nl:

Hoi, dank je wel voor de review en ik kan me voorstellen dat je dit vervelend vindt. Ik denk dat er misschien een beker retour is gekomen of misschien was de laatste besteld door iemand maar nog niet betaald. Als die klant dan alsnog niet betaald dan komt de beker weer 'vrij' en krijg je dus een mailtje met de voorraadupdate. Fijne vakantie in ieder geval! Groetjes, Manon

Score voor Greenjump.nl: 3/5
Zou je Green Jump aanbevelen? Ja