Zéér slechte ervaring! Order op Donderdag vóór 20.00 besteld en zou vrijdag na13.00 geleverd worden! Op vrijdag 17.15 u gebeld, de dame aan de lijn vertelde me dat ik vandaag nog door medewerker magazijn terug gebeld zou worden! Om 17.30u maar weer eens gebeld en toen kreeg ik van dezelfde dame te horen dat er waarschijnlijk niemand meer aanwezig was en ik maandag terug gebeld zou worden! Ik herinnerde de dame aan de beloofde levering en kreeg toen te horen dat ze al van 9.00u aan het werk was! Nou en?Wat heb ik Dáár nou aan? Ik ben al van 7.00u aan het werk en ben nog wel een aantal uurtjes bezig! Kan de klus voor morgen afmelden omdat de beloofde levering niet nagekomen wordt! Op zich heb ik dáár niet zo’n moeite mee maar wel met de klantonvriendelijke houding! Ik vind het verder vreemd waarom er dan niet op zaterdag geleverd kan worden want dat is volgens de site ook mogelijk! Dit is de 1e en tevens laatste bestelling voor mij!
?
Reactie Groenovatie B.V.:
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie