Groot konijnenhok (Konijnenhok Excellent Medium bruin) aangeschaft. Levering was verder prima.
Een kwalitatief mooi hok: Het gebruikte hout is in mooie staat en de onderdelen van het hok zijn mooi gefabriceerd: goede verbindingen en netjes gefreesd.
Van de levering was een onderstel pootje defect. Maar omdat we deze pootjes niet gemonteerd hebben is dit niet gemeld.
Wij konden prima wijs worden uit de bijgeleverde bouwtekeningen, maar ze zijn niet van 'ikea'' kwaliteit: je moet soms even verder doorkijken hoe het in elkaar moet.
Belangrijkste: Konijnen zijn tevreden...
-Kwaliteit van het hok
-de onderdelen: zelfs een boortje was meegeleverd.
-levering en mailing zoals ik zou verwachten bij een profesionele webshop.
- bouwtekening ietwat technisch.
- Bied optioneel aan om de pootjes te vervangen door wieltjes: wij hebben deze gemonteerd om het hok eenvoudig te kunnen verplaatsen.
- Gebruik anno 2021 geen kruiskop schroeven meer maar stap over op Torx. lever desnoods een simpel Torx draaiertje mee.
- ik snap dat je (zoals vermeld op de site) zelf een 2e x moet beitsen als je hem buiten laat staan. Ik heb hem nu in de lak gezet, maar ben nieuwsgierig naar de prijs als jullie hem afgelakt hadden geleverd. Deze meerprijs was het mij wellicht wel waard geweest op een toch al duur hok.