Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

N.

Het bestellen ging vrij makkelijk en de bestelling werd op tijd geleverd, maar er waren twee minpunten: ik heb de optie om de nieuwsbrief te ontvangen uitgezet, maar ontving toch een nieuwsbrief, en ik had kattengras besteld en betaald, maar heb dat niet ontvangen. Toen ik daarover mailde kreeg ik te horen dat kattengras nooit verzonden werd en dat mijn geld zou worden teruggestort. Waarom wordt het dan aangeboden, en had ik mijn geld ook teruggekregen als ik niet had gemaild?

Levering op tijd en relatief goedkoop, in ieder geval voor grote hoeveelheden.

Kattengras verwijderen van de site of vermelden dat dat niet per post geleverd kan worden, en niet ongevraagd de nieuwsbrief verzenden.

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie/ feedback betreft de nieuwsbrief dit zijn wij aan het uitzoeken
kattengras heeft op onze artikel pagina de melding dat deze niet per pakketservice verzonden kan worden. wanneer er in onze bezorgroutes geleverd word kan dit wel gewoon omdat uw bestelling dan met onze eigen chauffeurs geleverd word. helaas is dit met postnl niet mogelijk daar dan alle grond in de doos zit.
Ook zonder mail ontvangt u van de betaalde niet geleverde artikelen veelal binnen 1 dag het bedrag terug gestort.

Score voor Gropet: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja