GUSSTA

Ben je tevreden over je aankoop?

David verdonk

Mooi bed. Helaas niet alle delen van het hoofdbord geschilderd. Hierover gemaild maar er wordt aangegeven dat dit wel het geval is. Helaas kan ik hier geen foto plaatsen. Verder hebben ze bij het leveren de nieuw geschilderde muur beschadigd. Ook dit gemeld maar hier wordt aangegeven dat ik te laat ben dit te melden. Erg jammer.

Reactie GUSSTA:

Beste David,
Zoals je weet hebben we navraag gedaan in de werkplaats. Zij geven aan dat het bed wel degelijk is gelakt. Op dat moment heb je direct deze review geschreven terwijl we volgens mij nog met elkaar in gesprek waren. We hebben je vervolgens gevraagd nog een testje te doen om te checken of het echt gelakt is. Inmiddels meerdere keren gebeld en gemaild maar krijgen geen reactie van je.
Een week na levering geef je aan dat er schade is veroorzaakt door ons op de muur. Op een plek die redelijk goed zichtbaar is. Waarvan je zou denken dat die zeker wel eerder moet zijn opgevallen. We hebben navraag gedaan bij de chauffeur en die geeft aan dat er absoluut geen schade is toegebracht. Als dat wel zo was geweest, zou hij dat zeker melden. We hebben begrepen dat In het huis wordt geklust. Het zou dus ook goed kunnen dat iemand anders die schade veroorzaakt heeft.
In onze algemene voorwaarden geven we aan eventuele toegebrachte schade op product of omgeving direct te melden. Afgezien daarvan doen we ons best om alles naar redelijkheid goed op te lossen. We zouden nog steeds graag het gesprek met je aangaan.
Vriendelijke groet,
Team GUSSTA