GYZS.nl

1928 beoordelingen

lisa

Oud model, slechte service

Helaas bij het bestellen van het product een ruin drie jaar en daarbij verouderd model gekregen. Retour sturen was op eigen kosten ookal was het niet op te maken dat het een oud model was op de site.

Heb een mail naar de klantenservice gestuurd met hierin de track and trace. Hier helaas geen enkele reactie op ontvangen en nog geen geld retour gezien.

Niet tevreden over het product en de dienstverlening.

Reactie GYZS.nl:

Goedendag mevrouw Hendriksen,
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening.
Wij begrijpen uw verwarring niet helemaal omtrent het verouderd model, wij adverteren namelijk nergens met het feit dat wij de nieuwste modellen van Grisport verkopen.
Omdat u boven de €100 euro heeft besteld en het uw fout is, dat u het verkeerde artikel heeft besteld, rekenen wij de retourkosten aan u door.
Het is namelijk zo dat wij zowel voor de verzending als voor de retourzending geld moeten betalen en wij dus door een verkeerde inschatting van u, al verlies lijden. Denk dan ook alstublieft niet dat wij de retourkosten in rekening brengen om u te pesten o.i.d. maar wij doen dit puur om het verlies wat wij lijden te verminderen.
De reden dat u geen reactie heeft gehad op de ticket die u heeft gestuurd is, omdat uw alleen uw retour via de mail bekend maakte nadat er al telefonisch contact met u was geweest. Wij dachten dat het duidelijk was hoe wij uw retour zouden behandelen.
Dan nog het feit dat u uw geld nog niet gecrediteerd heeft gekregen. U heeft op 9 maart uw bestelling retourgestuurd en wij hebben 14 dagen om u geld te crediteren.
U zult uw geld binnen vandaag en 3 werkdagen op uw rekening ontvangen.
Wij hopen dat wij met u met deze uitleg een ander perpectief aan de zaak hebben kunnen geven en wij hopen u nogmaals terug te zien bij GYZS.nl
Met vriendelijke groeten,
Team GYZS

Score voor GYZS.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee