Goed. Echter, de aanduiding op de site was: Voorraad, maar dat bleek slechts één van de bestelde artikelen te zijn
Telefonische inlichting leerde dat de goederen nog besteld moesten worden. Ovder de levertijd zou ik nog teruggebeld worden. Niet dus. Dus moest ik opnieuw na een paar dagen zelf bellen.
Reactie GYZS.nl:
U heeft hierin gelijk. De voorraadstatus geeft aan of een artikel op voorraad is. Bestelt u meer artikelen dan er op voorraad zijn dan krijgt u in uw winkelwagen te zien hoeveel er op voorraad zijn en hoeveel er eventueel in backorder geplaatst worden.
Het kan zijn dat u die melding niet heeft gezien, of dat onze voorraadstatus op dat moment niet accuraat was en u er dus vanuit ging dat alles wat u bestelde ook daadwerkelijk op voorraad is. Met 20.000 artikelen is het helaas mogelijk dat dit kan gebeuren.
Hoe dan ook, vinden wij net als u dat u hier netjes bericht van had moeten krijgen. Onze excuses hiervoor.
Op dit moment zijn wij overigens bezig om nog duidelijker de voorraadstatus aan te geven, zodat klanten direct zien bij het invullen van het aantal of er voldoende voorraad van een artikel is.
Bedankt voor uw reactie