Het hout zijn wij meer dan tevreden over. Echter het aanleveren ervan niet. De pallet met hout was niet goed gestapeld/bevestigd waardoor de helft van het hout door de vrachtwagen gevallen was. Ook het verplaatsen van de pallet van de vrachtwagen onze oprit op was drama. Overal lagen houtblokken en we zijn bijna een half uur bezig geweest met het verzamelen ervan. Volgens de chauffeur lag het echt aan de manier van stapelen/verpakken. Er stond namelijk een andere pallet hout van een ander bedrijf die wel strak gestapeld waren en dus netjes op de plek bleven liggen.
Reactie Haardhout.com:
Beste klant,
Bedankt voor de terugkoppeling. Dat is zeer vervelend en zeker niet de bedoeling dat u houtblokken moet gaan verzamelen, onze excuses hiervoor.
Lastig om te zeggen waar dit verkeerd is gegaan. De pallets die bij ons binnenkomen zijn al strak gestapeld in een pallet. Vervolgens worden ze vanuit onze loods naar onze klanten verstuurd. Als een pallet niet stevig genoeg is, wordt deze niet door ons verladen, om dit soort situaties te voorkomen. Wellicht dat er tijdens het vervoeren iets uit verband is geraakt.
Desondanks blijft het uiteraard onze verantwoordelijkheid, daarom onze excuses voor het ongemak.
Veel stookplezier gewenst! 🔥
Met warme groet,