1 pellet elzennhout besteld (het was volgens de site op voorraad) en het zou de volgende dag geleverd worden. Thuis gebleven de volgende dag maar geen verzendbevestiging ontvangen. Telefonisch contact opgenomen en na flink doorvragen bleek dat het bestelde kennelijk helemaal niet op voorraad was en de pakbon niet was meegegeven. Terloops werd wel een aanbod gedaan voor een b keuze pellet of berkenhout. Op mijn vraag waarom ik niet even zelf geïnformeerd werd, kreeg ik geen antwoord en volgens de medewerker kwam het ook nog door de oorlog in Oekraïne? Vreemde manier van zaken doen vind ik.
Reactie Haardhout.com:
Beste,
Onze oprechte excuses dat de communicatie niet goed is verlopen.
Om het nog even toe te lichten: u heeft geen verzendbevestiging ontvangen en u bent niet geïnformeerd omdat uw bestelling tijdens het inladen van de orders niet goed is gegaan (hierdoor is de pakbon niet geprint). Hierdoor is uw bestelling niet opgemerkt toen bekend werd dat de levering van elzenhout (richting ons) werd uitgesteld.
Waar we in het verleden goede afspraken konden maken over de toelevering van haardhout, is dit door de oorlog inderdaad veranderd. Het is vrij onvoorspelbaar en er is weinig transport beschikbaar wat naar Nederland gaat. De vracht met elzenhout zou op de dag van bestellen binnenkomen, vandaar dat deze op de website nog op voorraad was. De toestand in Oost-Europa heeft veel invloed op onze voorraad op dit moment.
Desondanks had u inderdaad geïnformeerd moeten worden, onze excuses hiervoor.
Ik hoop dat dit in ieder geval het een en ander opheldert.
Met warme groet,
Haardhout.com 🔥