Na uitvoerig via tel uitleg gegeven over aflevering op vakantie park , dus MET een pompwagen , werd het pallet gewoon afgeleverd vooraan in het park. Chauffeur had geen instructies..
Jammer, want dit was net het argument om bij jullie te bestellen.. Nooit meer dus, en mijn mede parkbewoners ook nooit meer.
Doen wat je beloofd, en niet je klant ( na betaling) achter laten met een probleem..
Reactie Haardhoutcompany.nl:
Geachte heer,
We vinden het jammer dat u ondanks onze inspanningen en het 2 keer aanleveren van een pallet haardhout niet tevreden bent over onze service. Tijdens het telefonisch overleg wat we met u hadden begrepen we juist dat u tevreden was met de geboden coulance. Het leveren op een vakantiepark is aan bepaalde spelregels gebonden waardoor we u op voorhand nooit enige belofte of toezeggingen kunnen doen of gedaan hebben. De chauffeur heeft de instructies van de parkbeheerder stipt opgevolgd, dat dit niet geheel volgens uw wensen is begrijpen we echter hieraan kunnen we weinig veranderen. We hebben er geen enkel belang bij om de pallet daar neer te zetten waar u hem niet wilt hebben.
Onze toezegging die we u deden tijdens ons telefonisch overleg als gevolg van uw klacht staat uiteraard.
Haardhoutcompany.nl